Átjáróház
Vígjáték, fantasztikus

2022

Szereplők Rujder Vivien, Bárnai Péter, Kulka János, Árpa Attila, Dobó Kata
Rendező Madarász Isti
Premier 2022. december 8.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 45 perc

Sokan mondják, hogy az igazi szerelem a síron túl is kitart, de kevesen hiszik el. És igazuk van: a szerelem addig tart, amíg az élet. Pár ritka kivételtől eltekintve.

Krisztián vagány és laza srác, aki egy nála is furcsább nagynénikéjével kettesben él, és végre szerzett magának állást: egy hullaház portása lett. És halál szerelmes – volna. De a kiszemelt csaj az első találkozásuk után nem sokkal mint ügyfél bukkan fel nála: mármint egy buszbalesetet követően hozzák a fagyasztóba.

Csakhogy a szerelmes szív akkor is harcra kész, ha már nem dobog. Krisztián és Ági – bár egy világ választja el őket – nem nyugszanak békében. És szerencsére a hullaház nem olyan csendes hely, mint kívülről látszik: éjszakánként bőven történnek olyan csodák, amelyeknek köszönhetően a fiatalok is újra találkozhatnak. Egyedül talán nem boldogulnának, de a segítségükre van pár jó szándékú és jó humorú tetem, egy nagyvárosi boszorkány és a saját harcias, a megváltoztathatatlanba sem belenyugvó lelkesedésük. Szükségük is lesz rá: mert a halál nem tréfál, és egy földöntúli hatalmú, az élőkért nem nagyon lelkesedő szellemlény mindent elkövet, hogy véget vessen a bontakozó románcnak.

A romantikus fantasy-vígjáték két főszereplője, Bárnai Péter és Rujder Vivien a legfiatalabb színészgeneráció két egyre ismertebb, nagyon tehetséges tagja, akiket nagyszerű színészek vesznek körül: Kulka János újra főszerepet játszik, és mellette többek között Galla Miklós, Dobó Kata és Árpa Attila is haláli vicces a különleges látványvilágú, ötletekkel teli, játékos és nagyon szellemes filmben.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.