Csajos est: A boldog, tartós párkapcsolat titkai
Csajos est: A boldog, tartós párkapcsolat titkai
Ismeretterjesztő
hamarosan
Csajos est: A boldog, tartós párkapcsolat titkai
  • (Csajos est: A boldog, tartós párkapcsolat titkai)

  • Rendező: -
  • Főszereplők:
  • Időtartam: 2 óra 30 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.12.04.

 

Röviden a filmről

Mitől működik jól hosszú távon egy párkapcsolat? Mire kell figyelni, ha igazán jó kapcsolatra vágyunk? Hogyan kell szeretni a társunkat, hogy boldog legyen mellettünk, és mi is azok lehessünk mellette? – többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők a december 4-i Csajos esten Koller Krisztián kineziológus és felesége, Koller Zsuzsanna párkapcsolati coach előadásából. A beszélgetés után a Tudsz titkot tartani? című amerikai romantikus vígjátékot vetíti a Barátság mozi.

A következő Csajos esten előadó Koller házaspár szerint a párkapcsolatok bukásának egyik legalapvetőbb oka a tudáshiányban rejlik. Azt ígérik, az előadást meghallgatva a résztvevők segítséget kapnak ahhoz, hogy képesek legyenek tudatosabbá tenni a párkapcsolatukat. „Mi is találkoztunk azokkal a tipikus problémákkal, amelyek minden kapcsolatban előjönnek egy idő után. Mindezeket sikerült megoldanunk, és úgy érezzük, van annyi tapasztalat és tudás a zsebünkben, hogy most együtt kiálljunk mások elé, és példát mutassunk abban, hogy lássák, mostanság is léteznek boldog, tudatos párkapcsolatok, melyek a felmerülő problémák ellenére is működnek.”

Az este folyamán szó lesz a leggyakoribb gondokról, azok hátteréről, valamint a megoldási lehetőségekről is. Koller Krisztián és Koller Zsuzsanna házaspárként nemcsak beszélnek a tudatos párkapcsolatról, hanem nap mint nap meg is élik azt. Az előadáson elmondják, hogy ők hogyan kezelik a konfliktusaikat, és hogy milyen eszközök állhatnak rendelkezésre ahhoz, hogy a legtöbb probléma még a felmerülése előtt megelőzhető legyen. Az előadáson a résztvevők mindkét nem nézőpontjából hallhatnak véleményeket, tapasztalatokat. Akik eljönnek, azok hasznos eszközökkel, felismerésekkel, tanulságokkal lehetnek gazdagabbak.

A beszélgetés után a Tudsz titkot tartani? című amerikai romantikus vígjátékot nézheti meg az előadásra jegyet váltó közönség. A filmet Elise Duran rendezte, a főbb szerepekben Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Lavrene Cox látható. A történet főhőse, Emma épp elég katasztrófafilmet látott már ahhoz, hogy amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni. A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. A gép azonban szerencsésen kikeveredik a viharból, és Emma egyre kellemetlenebbül érzi magát. Bízik benne, hogy többé nem látja a szimpatikus férfit, aki most már mindent tud róla. Az élet azonban nagy mókamester: kiderül, hogy a férfi Emma legfőbb főnöke, aki most már minden pikáns titkot tud a lányról.

A december 4-i Csajos estre már lehet jegyet váltani a mozi jegypénztárában és online is.

 

Előzetes

Csajos est: A boldog, tartós párkapcsolat titkai

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.