Csajos est: A szexualitás teremtő ereje
Csajos est: A szexualitás teremtő ereje
Ismeretterjesztő
hamarosan
Csajos est: A szexualitás teremtő ereje
  • (Csajos est: A szexualitás teremtő ereje)

  • Rendező: -
  • Főszereplők:
  • Időtartam: 3 óra 20 perc
  • Korhatár: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.04.01.

 

Röviden a filmről

Miként találnak békés utakat egymáshoz a párok, hogyan lehet olyan kapcsolatot kialakítani közöttük, amely mindkét fél számára jól élhető? Erre a kérdésre is választ kaphatnak a résztvevők a Barátság mozi Csajos estjén április 1-jén, szerdán Séllei Györgyi független szexológus tanácsadó és mediátor előadásából. A beszélgetés után a Bocsáss meg, kedvesem! című francia romantikus drámát tekintheti meg a közönség a város mozijában.

A párkapcsolatban nem minden a szex, ugyanakkor az is biztos, hogy egy jól működő kapcsolat legbiztosabb alapja a jó szex, és az erre való nevelést már egész fiatal korban el kell kezdeni. Séllei Györgyi az egyéni és párkapcsolati tanácsadás és szexuális nevelői munkája során keresi, fejleszti azokat a módszereket, eszközöket, amelyekkel a szexuális intelligencia tanítható és fejleszthető, bármely korosztályban.

Előadásokat és tanfolyamokat is tart, dolgozik fiatalokkal, szülőkkel, kismamákkal, apákkal, tanárokkal és védőnőkkel, mindenkivel, akit a párkapcsolat és a szexualitás témája érint, akár azért, mert megoldandó gondja van, akár azért, mert fejlődni, változtatni szeretne eddigi életén.

Az április 1-jei Csajos est előadója kifejlesztette az „Intime – szex, érzékkel” programot: ez olyan teljes körű szexuális nevelési program, melynek fókuszában a felelősségteljes és örömteli partnerkapcsolat kialakítása áll. A program egymást támogató részei, a 8–18 éves iskolás korosztály számára szóló órasorozat, a szülőknek szóló „rendhagyó szülői” és a tanárok módszertani képzése teljes körű segítséget ad a szexuális nevelés tárgykörében az egyik legnehezebb időszakban, a tizenévesek szexuális érésének időszakában.

Az előadás után a Bocsáss meg, kedvesem! című francia romantikus drámát tekintheti meg az alkalomra jegyet váltó közönség. A történet főhőse, a harmincas éveiben járó Jacques közepesen sikeres író. Gyereke anyjától külön él, de aktívan részt vesz a kisfiú nevelésében. Magánéletében és munkájában is egyre nehezebb akadályokat kell leküzdenie. Egy előadás miatt Bretagne-ba utazik: itt ismeri meg a huszonéves Arthurt, aki filmrendezőnek készül, és alig várja, hogy kitörhessen unalmas vidéki életéből. A két férfi szenvedélyesen egymásba szeret…

 

Előzetes

Csajos est: A szexualitás teremtő ereje

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.