Csajos est: Céljaink az életben
Ismeretterjesztő

2022

Rendező -
Premier 2022. december 22.
Korhatár A tartalom nem rendelkezik korhatár besorolással.
Időtartam 2 óra 40 perc

Az idei utolsó Csajos estre december 21-én, szerdán 18 órára várja a közönséget a Barátság mozi. A népszerű sorozat most az életcélok, az azok megvalósításához szükséges motiváció témájával foglalkozik, az előadó Mészöly Júlia life és párkapcsolati coach lesz. Az estre jegyet váltó nézők a beszélgetést követően A stand up királynője című című svéd filmet tekinthetik meg. A belépők már megvásárolhatók honlapunkon és a mozi pénztárában.

„Azért vagyok, hogy segítsek felfedezni a benned rejlő lehetőségeket. Mert vallom, hogy a tehetség, lehetőség és tapasztalat mindenkiben ott rejlik, csak elő kell csalogatni, amit mindennapi rutinunk néha elrejt. Én is megjártam a magam útját, és rájöttem, szeretnék segíteni azoknak, akik kételkednek abban, hogy az élet lehet kerek és élhetnek teljes és színes életet. Segítek a hölgyeknek, hogy energikusan ébredjenek, tele célokkal. Érezzék jól magukat a bőrükben, és azzal foglalkozzanak, amivel leginkább szeretnének” – olvashatjuk Mészöly Júlia life és párkapcsolati coach honlapján. A következő Csajos est vendégei tőle kaphatnak tanácsokat. A kétgyermekes édesanya németet és angolt tanított, majd elvégezte a life coach és a párkapcsolati coach képzést, a Budapesti Divatiskolában pedig a stylist képzést. Célja, hogy a külső és belső összhang megteremtésével a női lélek teljességre és egyensúlyra találjon.

Az előadás után A stand up királynője című svéd filmet láthatja a közönség. A 13 éves Sasha úgy dönt, ő lesz a stand up műfaj királynője. Elsősorban azért tűzi ki maga elé ezt a cseppet sem egyszerű célt, hogy végre újra nevetni lássa apját. Felesége halála az apja nem önmaga, és bár Sashának is rettenetesen hiányzik az édesanyja, elhatározza, hogy ő nem fog sírni, helyette ír egy listát a túléléshez. A listán olyan, sokak számára talán jelentéktelen dolgok szerepelnek, minthogy tövig nyírja a haját, visszautasítja a világ legcukibb kiskutyáját, vagy éppen örökre felhagy a könyvek olvasásával – a legfontosabb pont azonban az, hogy ő legyen a stand up királynője.

Az estre online honlapunkon, személyesen pedig a mozi nyitvatartási idejében válthatnak jegyet az érdeklődők.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.