Csajos est: Lelki és testi harmónia
Csajos est: Lelki és testi harmónia
Ismeretterjesztő
hamarosan
Csajos est: Lelki és testi harmónia
  • (Csajos est: Lelki és testi harmónia)

  • Rendező: -
  • Főszereplők:
  • Időtartam: 3 óra
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.09.18.

 

Röviden a filmről

Az egészség és a szépség közötti összefüggések adják a Barátság mozi szeptember 18-i Csajos estjének témáját, a meghívott előadó Papp Zsuzsanna egészség- és szépségtanácsadó. A 18 órakor kezdődő beszélgetés után az Esküvő a topon című ausztrál vígjátékot vetíti a város mozija.

Mi az összefüggés az egészség és a szépség között? Mire használhatóak ezek az erények? Kin és min múlik a sikeres egészség- és szépségmegőrzés? Fenntartható az optimális állapot? Az egészség- és szépségápolás során számtalan kérdés merül fel mindenkiben, ezekre ad választ ezen az esten az avatott szakember.

„Egészség- és szépségtanácsadóként az a tapasztalatom, hogy az általános felfogás szerint addig tekintjük természetesnek az egészség és szépség meglétét, amíg mindkét erény rendben van. Akkor fordulunk szakemberhez, amikor valamelyiken kisebb-nagyobb hibát észlelünk. Egyéntől függ, hol a határ, mikor gondolja valaki úgy, már nem tud a problémára szakember segítsége nélkül megoldást találni.

Az egészség és a szépség, bár két merőben más kezelési eljárást igénylő terület, mégis szorosan kapcsolódik egymáshoz. Igazán szépek akkor lehetünk, ha egészségünk rendben van és saját természetes szépségünkkel pontosan tisztában vagyunk. Mindkét területre igaz, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen, így egyénre szabottan keresendő a megoldás is” – vélekedik Papp Zsuzsanna, aki egész eddigi pályafutását a szépségápolásnak és egészségmegőrzésnek szentelte.

A beszélgetés után az Esküvő a topon című ausztrál vígjátékot nézheti meg az estre jegyet váltó közönség Wayne Blair rendezésében, Gwilym Lee, Kerry Fox és Miranda Tapsell főszereplésével. A történet főhősei, Lauren és Ned eljegyzik egymást, és boldogan várják a nagy napot. A lagzi előtt alig egy héttel azonban Lauren édesanyja nyom nélkül eltűnik. Mivel örömanya nélkül nem tarthatnak esküvőt, a fiatalok az asszony keresésére indulnak. Kalandos nyomozásuk Ausztrália távoli, vadregényes területére vezeti őket, ahol az érintetlen, lélegzetelállító táj mellett különleges találkozások várnak rájuk.

 

Előzetes

Csajos est: Lelki és testi harmónia

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.