Downton Abbey
Downton Abbey
Dráma
hamarosan
Downton Abbey
  • (Downton Abbey)

  • Rendező: Michael Engler
  • Főszereplők: Maggie Smith, Matthew Goode, Imelda Staunton, Elizabeth McGovern
  • Időtartam: 2 óra 2 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.09.12.

 

Röviden a filmről

A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton-birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik: V. György király és Mária királynő látogatása felkorbácsolja a kedélyeket. A birtok teljes felügyeletét ellátó Mary élete legnagyobb kihívása előtt áll, ezért arra kéri a nyugdíjba vonult Carsont, hogy utoljára térjen vissza a házba, és felügyelje a ház történetének legjelentősebb eseményét, de nem minden megy a tervek szerint.

A király és a királynő egy olyan vendéget is magával hoz, aki a Crawley-k és a Downton jövője szempontjából is sorsdöntő jelentőséggel bír. Miközben Tom Branson egykori ír republikánus politikai nézetei kihívás elé kerülnek, Daisy lázadást szít a konyhában. A nővérek igyekeznek mindent megtenni a látogatás sikere érdekében, de amikor a király Edith férjének, Bertie-nek egy visszautasíthatatlan ajánlattal áll elő, a konfliktus elkerülhetetlenné válik. Miután pedig Violet néhány meglepő titokra bukkan, Mary fontos döntések meghozatalára kényszerül, melyek nem csak az ő, de egész Downton sorsát meghatározzák.

Az eredeti sorozat készítője, Julian Fellowes rendezésében az eredeti színészek főszereplésével jön a Downton Abbey mozifilm.

 

Előzetes

Downton Abbey

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.