Gettó Balboa
Gettó Balboa
Dokumentumfilm
hamarosan
Gettó Balboa
  • (Gettó Balboa)

  • Rendező: Bogdán Árpád
  • Főszereplők: Szabó Zoltán, Sipos Mihály
  • Időtartam: 1 óra 30 perc
  • Korhatár: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.01.31.

 

Röviden a filmről

Szabó Zoli (21) hat éve bokszol Sipos Misi (60) felügyelete alatt. Misi egykor a kerület alvilágának meghatározó figurája volt, tíz éve azonban egy rivális maffiózó rálőtt Misire, aki az eset után megtért és maga mögött hagyta a bűnöző életet. Azóta a kerület kamasz gyerekeivel foglalkozik: bokszolni tanítja őket. Missziójának mottója: „sporttal a drog ellen”.

Tanítványai közül kiemelkedik a szorgalmas és tehetséges Szabó Zoli, aki válaszút előtt áll: vagy az éjszakai életet választja, vagy profi ökölvívó lesz és ringbe száll álmaiért. Zoli apjával, mostohaanyjával, kishúgával és menyasszonyával él egyszobás lakásukban. Ablakukból a kerület egyik leghírhedtebb utcájára látnak rá. A fiú tehetséges, de képtelen saját erőből átlépni az árnyékán – Misi barátsága és segítsége kell ahhoz, hogy visszatérjen a sporthoz. A film e két ember sorsát követi nyomon, az első edzésektől a világbajnoki övmeccs ringjéig.

A filmet először a Szarajevói Filmfesztiválon mutatták be tavaly nyáron, év végén pedig a berlini Ake Dikhea? Romani Filmfesztivál fődíját nyerte el.

 

Előzetes

Gettó Balboa

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.