Loveshake – Az élet összeráz

2024

Szereplők Rezes Judit, Szabó Győző
Rendező -
Premier 2024. június 20.
Korhatár A tartalom nem rendelkezik korhatár besorolással.
Időtartam 1 óra 50 perc

Rezes Judit és Szabó Győző párkapcsolatának igaz története elevenedik meg június 20-án, csütörtökön 20 órakor a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpadán. A Loveshake – Az élet összeráz című előadás összművészeti produkcióként, élő zenével és tánccal, kendőzetlen őszinteséggel és sok humorral mesél nekünk róluk, magunkról. Az előadásra már váltható belépő a fehervariprogram.hu/jegy oldalon.

A formabontó produkció egy párkapcsolati történet, amelyben Rezes Judit és Szabó Győző népszerű dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be kapcsolatuk ívét, annak csodáit és nehézségeit. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. A Delta Produkció előadása személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél nekünk róluk, magunkról. Valóság és fikció keserédes keveréke a közismert színész pár által megálmodott egyszerre vicces és szívszorító előadás. Szórakoztató, ironikus és gyakran fájdalmas helyzeteket megmutató játék, amelynek történetei egyediek, mégis mindenki számára ismerősek.

A kétfelvonásos előadás hossza 110 perc, az alkotók 14 éven felüliek számára ajánlják.

Belépőt online honlapunkon, személyesen pedig a Barátság mozi jegypénztárában és előadás előtt, a helyszínen lehet váltani. Amennyiben elővételben minden jegy elkel, a helyszínen már nincs lehetőség jegyvásárlásra.

A rendezvény sajtónyilvános, a helyszínen büfé működik.

Hamarosan

A film jelenleg nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.