Múlt karácsony
Dráma, romantikus, vígjáték

Last Christmas
2019

Szereplők Emma Thompson, Emilia Clarke, Michelle Yeoh, David Mumeni, Henry Golding
Rendező Paul Feig
Premier 2019. november 7.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 43 perc

Kate manóként dolgozik egy egész évben nyitva tartó karácsonyi boltban, és egy ideje rájár a rúd: folyamatosan sikerül a legrosszabb döntés meghoznia, míg meg nem ismerkedik Tommal, a titokzatos, de kedves férfival, aki képes változtatni cinikus világképén. Hiába tűnik úgy, hogy ezt a párost semmi sem tarthatja együtt – néha elég, ha csak hallgatsz a szívedre, no meg hiszel önmagadban.

A romantikus komédiát, melyet az ismert George Michael-szám ihletett, az Oscar-díjas Emma Thompson (Értelem és érzelem, Igazából szerelem, Bridget Jones babát vár) írta, Paul Feig (Egy kis szívesség, Koszorúslányok, A kém) rendezte, a főszereplők pedig Emilia Clarke (Trónok harca) és Henry Golding (Egy kis szívesség, Crazy Rich Asians).

A filmben George Michael zenéje hallható, ráadásul eddig kiadatlan dalok is felcsendülnek a legendás Grammy-díjas művésztől, aki több mint 115 millió lemezt adott el ikonikus pályája során.

A filmre a felnőttek kíséretében érkező 14 év alatti gyerekek számára 900 forintért váltható belépő a mozi jegypénztárában. A kedvezmény online nem érvényesíthető, a pénztár vetítések előtt egy órával nyit.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.