Nyáresti vigadalom – Buch Tibor zenés estje

2024

Szereplők Buch Tibor, Lőrincz Judit, Horváth Elemér „Emi”, Horváth Péter
Rendező -
Premier 2024. július 7.
Korhatár A tartalom nem rendelkezik korhatár besorolással.
Időtartam 1 óra 30 perc

Hagyományos zenés programjára hívja a közönséget a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ július 7-én, vasárnap este hét órára az Öreghegyi Közösségi Ház kertjébe: a Nyáresti vigadalom, Buch Tibor és Lőrincz Judit estje jól ismert, örökzöld musical- és operettslágerekkel szórakoztatja a hallgatóságot.

A közönségkedvenc Buch Tibor évek óta visszajár az Öreghegyi Közösségi Házba – az énekes-színész hosszú ideig volt a Vörösmarty Színház társulatának tagja, a fehérvári évek alatt több nagy sikerű darabban játszott, a nézők 2009-ben őt választották a legjobb színésznek, így övé lett a Fejér Megyei Hírlap Aranyalma díja, 2010-ben pedig Pro Theatro Civitatis Albae Regalis díjat kapott.
Buch Tibor minden alkalommal vendéget is hív maga mellé: fellépett már a hangulatos kert színpadán többek között Füredi Nikolett, Koós Réka, Szabó Noémi, Köllő Babett, Göth Péter, Szeles József, Csengeri Attila, Vastag Tamás és Gergely Róbert is. Idén nyáron Lőrincz Judit operaénekes érkezik majd az Öreghegyre, hogy Buch Tiborral közösen emlékezetes élménnyel ajándékozza meg a közönséget – erre a műsorban hallható örökzöld dallamok, a megunhatatlan musical- és operettslágerek adnak garanciát. Az esten közreműködik Horváth Elemér „Emi” és testvére, Horváth Péter, ők kísérik hegedűn és zongorán a két énekest.

A nyáresti vigadalom július 7-én, vasárnap 19 órakor kezdődik, a rendezvény esőnapja július 14., vasárnap. Jegyek online, itt a Barátság mozi honlapján, személyesen a Barátság mozi pénztárában nyitvatartási időben, valamint – amennyiben az elővétel után még maradnak jegyek – előadás előtt a helyszínen válthatók készpénzben vagy bankkártyával.

Hamarosan

A film jelenleg nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.