Óriásláb – Családi bevetés
Óriásláb – Családi bevetés
Animáció, Családi
Óriásláb – Családi bevetés
  • (Bigfoot Family)

  • Rendező: Jeremy Degruson, Ben Stassen
  • Főszereplők:
  • Időtartam: 1 óra 29 perc
  • Korhatár: 6 - Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.10.01.

 

Röviden a filmről

A legendás Óriásláb népszerűsége töretlen, mióta kamasz fia segítségével megmenekült a gonosz tudósok kezei közül. A szőrős, bozontos, csupaszív óriás elszánt környezetvédő aktivistaként éli boldogan életét családjával, és állati jófej barátaival. Ám amikor egy nap tudomására jut, hogy az egyik gyönyörű természetvédelmi terület veszélyben van, nyakába veszi a vadont, és mentőakcióra indul.
Azonban az erdők őrzője, az állatok hatalmasra nőtt védelmezője titokzatos körülmények között eltűnik. Így ismét Óriásláb szuperképességekkel rendelkező fián, Adamen a sor, hogy apukája segítségére siessen. A kalandvágyó kissráchoz ezúttal anyukája és a vad família állati jó barátai, Taper, a félelmet nem ismerő mosómedve és Wilbur, az ügyetlen medve is csatlakoznak, hogy egy hihetetlenül veszélyes és izgalmakkal teli bevetésen mentsék meg a bajba jutott Óriáslábot és az alaszkai rezervátum kedves lakóit.

A nagy sikerű Óriásláb fia után itt a folytatás! Az nWave Pictures egy még kalandosabb, még látványosabb családi animációs filmmel hozza vissza kedvenc karaktereinket a mozivászonra. Kicsik és nagyok együtt drukkolhatnak a szupercsaládnak, akik mókás és izgalmas pillanatokkal teli bevetésre indulnak, hogy megmentsék a természet védtelen lakóit a fenyegető veszélytől.

 

Előzetes

Óriásláb – Családi bevetés

 

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Ma
október 31.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.