Pavarotti
Pavarotti
Dokumentumfilm, Életrajz, Zene
hamarosan
Pavarotti
  • (Pavarotti)

  • Rendező: Ron Howard
  • Főszereplők: Bono, Luciano Pavarotti, Nelson Mandela, Stevie Wonder, Spike Lee, Princess Diana, Plácido Domingo, Phil Donahue
  • Időtartam: 1 óra 54 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.10.10.

 

Röviden a filmről

A „The Beatles: Nyolc nap egy héten – A turné-évek” című, nagy sikert aratott dokumentumfilm mögött álló, díjnyertes alkotók Pavarotti című dokumentumfilmjükkel újabb zenei ikont mutatnak be kendőzetlenül, feltárva legendás címszereplőjük életét és karrierjét egyaránt.

„A tömegek tenorja” néven is ismert Pavarotti ritkaságszámba menő módon egyszerre volt utánozhatatlan egyéniség, zseni és világszerte közkedvelt híresség, aki istenadta tehetségét kihasználva népszerűsítette az operát a lehető legszélesebb körben. Pavarotti úgy állt hozzá a munkához, hogy az opera műfajában minden zenekedvelő találhat magának valamit, és puszta tehetségének köszönhetően eluralta a világ legnagyobb színpadait, hallgatók millióinak szívét hódította meg. Az Oscar-díjas Ron Howard által rendezett dokumentumfilm kuriózumnak számító interjúkat, soha korábban nem látott felvételeket is felvonultat a művész kollégáival és rokonaival.

 

Előzetes

Pavarotti

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.