SZKN kertmozi | A hónap dolgozója
Vígjáték

Irréductible
2022

Szereplők Christian Clavier, Jérôme Commandeur, Laetitia Dosch, Pascale Arbillot, Gérard Darmon
Rendező Jérôme Commandeur
Premier 2022. augusztus 16.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 23 perc

Vincent egész életében közalkalmazott szeretett volna lenni, hogy a kényelmes élettel járó előnyöket maximálisan kihasználhassa. Ráadásul a munkajog értelmében kirúghatatlan, így igazi nyugdíjas állás az övé. Egy nap azonban az élete fenekestül fordul fel: amikor a kormány megszavaz egy hatalmas megtakarítási tervet, Vincent feje felett megjelenik a munkanélküliség réme. Mivel azonban önszántából nem hajlandó felmondani, kirúgni pedig nem lehet, főnöke a lehető leglehetetlenebb helyekre helyezi át, hogy megtörje a férfi ellenállását. Az Északi-sark, a börtön, a bűnözőktől hemzsegő külváros csak néhány, ahol Vincentnek az állása mellett az életéért is küzdenie kell. Ám a megpróbáltatásai során nemcsak a szépséges Evával és a szerelemmel ismerkedik meg, de egy szakszervezeti vezetőtől is tanácsokat kap, hogy miképp tartson ki a végsőkig.

A hónap dolgozója a francia vígjáték és humor legjobb hagyományait követi. A film író-rendező-főszereplője, Jérôme Commandeur a kortárs francia vígjáték egyik legsikeresebb alakja.


Jegyek válthatók a Barátság mozi honlapján és előadás előtt a helyszínen.


-= Hasznos információk =-

• A kertmozi a Jókai utcai felől, a Városház tér irányából közelíthető meg, a nézőteret 20.30-kor nyitjuk.

• Nézőink számára korlátozott számban párnát és plédet is tudunk biztosítani, de kérjük, amennyiben erre igényük van, lehetőség szerint hozzanak magukkal.

• Az előadásnak nincs esőnapja, kedvezőtlen időjárás esetén a vetítés elmarad, a jegyárat visszatérítjük.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.