SZKN kertmozi | Családból is megárt a sok 2.: Irány Portugália!
Vígjáték

Joyeuse Retraite! 2
2022

Szereplők Thierry Lhermitte, Michèle Laroque, Nicolas Martinez, Constance Labbé
Rendező Fabrice Bracq
Premier 2022. augusztus 17.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 32 perc

Marilou és Philippe végre nyugdíjas, és a hírek szerint a portugál álomház is kész. A család elindul Portugáliába, ám amikor megérkeznek a lakóparkba, az álmok helyett egy félkész épület és az udvaron egy szamár várja őket. A befejezetlen ingatlant egy lelkes, de franciául alig tudó kivitelező csinálgatja, miközben a család megtakarításának elúszását, álmaik szertefoszlását látja a csacsi árnyékában. A portugál kalandok azonban ezzel még nem érnek véget: Marilou és Philippe egyszerre igyekszik vigyázni az unokákra és a csacsira, befejezni a házat és megbirkózni a portugál kultúra és társadalom sajátosságaival. Mindezt nem várt fordulatok és helyzetkomikumok gazdagítják.

A Családból is megárt a sok az elmúlt évek egyik nagy francia sikerfilmje volt, amely a francia vígjáték-hagyományokat követte, és amelyben mindenki egy kicsit magára ismerhetett. A siker hatására elkészült a folytatás, amely az egzotikus Portugáliában játszódik. A csodálatos táj és helyszínek mellett mindez újabb humorforrásul is szolgál. A film főszerepében az egyik legnépszerűbb francia vígjáték színész, Thierry Lhermitte (Vasárnapi apukák, Jövőre... ha minden jól megy, Zsaroló zsaruk, Egy indián Párizsban, Válás francia módra, Pelenkás bajkeverő, A francia miniszter) látható, partnere pedig mások mellett Michèle Laroque (Rózsaszín életem, Addig jár a korsó a kútra..., Briliáns válás) ebben a kacagtató családi vígjátékban.Jegyek válthatók a Barátság mozi honlapján és előadás előtt a helyszínen.


-= Hasznos információk =-

• A kertmozi a Jókai utcai felől, a Városház tér irányából közelíthető meg, a nézőteret 20.30-kor nyitjuk.

• Nézőink számára korlátozott számban párnát és plédet is tudunk biztosítani, de kérjük, amennyiben erre igényük van, lehetőség szerint hozzanak magukkal.

• Az előadásnak nincs esőnapja, kedvezőtlen időjárás esetén a vetítés elmarad, a jegyárat visszatérítjük.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.