Ugye boldog vagy?
Ugye boldog vagy?
Dráma, Életrajz, Vígjáték
hamarosan
Ugye boldog vagy?
  • (Das melancholische Mädchen)

  • Rendező: Susanne Heinrich
  • Főszereplők: Marie Rathscheck, Nicolai Borger, Malte Bündgen, Dax Constantine, Monika Freinberger, Julian Fricker, Yann Grouhel
  • Időtartam: 1 óra 20 perc
  • Korhatár: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.08.15.

 

Röviden a filmről

Adott egy kalandozó lány, aki nem találja a helyét a világban – jön-megy a nagyvárosban, váltogatja a jógastúdiókat, művészeti galériákat és idegenek ágyait. A lány átmenetileg otthon nélkül marad, próbál kapcsolatot találni a körülötte felbukkanó emberekkel. A film tizenöt színpompás képi világú, szürreális epizódon át követi a műszőrmébe bújt, egykedvűen cigarettázó lányt: egyszarvú lovaglás, bébi aerobik, pszichoterápia, társadalomkritika és sok minden más – posztmodern komédia rózsaszínben és kékben.

Susanne Heinrich rendező, író, énekesnő első játékfilmje óriási sikert aratott, számos fesztiválon részesült elismerésben. A Max Ophüls Prise nemzetközi zsűri díj mellett Saarbrückenben az ökumenikus zsűri is méltatta. A Berlinale Kritikusok Hetén, a Rotterdami és a Göteborgi Nemzetközi Filmfesztivál programjában egyaránt helyet kapott. A címszereplő kiemelkedő alakítása mellett Agnesh Pakozdi berlini magyar operatőr munkája teszi még maradandóbbá a filmet.

 

Előzetes

Ugye boldog vagy?

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.