Úriemberek
Úriemberek
Akció, Krimi
hamarosan
Úriemberek
  • (The Gentlemen)

  • Rendező: Guy Ritchie
  • Főszereplők: Matthew McConaughey, Michelle Dockery, Colin Farrell, Hugh Grant
  • Időtartam: 1 óra 53 perc
  • Korhatár: 18 - Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.01.30.

 

Röviden a filmről

Mickey Pearson hatalmas marihuána birodalmat épített ki Londonban. A nagymenő drogkereskedő azonban ráunt az üzletre, és eldöntötte, hogy végleg visszavonul, hogy békés és nyugodt körülmények között élje tovább fényűző életét. A férfi szeretne túladni a birodalmán, melyre igen sokan fenik a fogukat, ám ő az elvek embere, aki a legkevésbé sem szeretné, ha üzletére „tisztességtelen” szakmabeliek tennék rá a kezüket.

De rengeteg pénz forog kockán, így nem csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd igencsak eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül terítékre, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz.

Guy Ritchie, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Sherlock Holmes-filmek rendezője a mozirajongók nagy örömére visszatér a gyökereihez, és a stílushoz, ami annyira jól áll neki és a színészeinek.

 

Előzetes

Úriemberek

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.