Jegyvásárlási tájékoztató

A székesfehérvári Barátság moziban bankkártyával és készpénzzel, online rendszerünkön keresztül és utalással tudnak jegyet vásárolni.

Jegyvásárlás készpénzzel és bankkártyával

Mozijegyet a mozi nyitvatartási idejében van lehetőségük vásárolni. A sorban állás elkerülésére javasoljuk az online vásárlási lehetőséget. A személyes jegyvásárlásnál a bankkártyát is elfogadjuk, hiszen van kihelyezett terminál a moziban.

A Barátság mozi hétfőtől-szombatig 17.00–22.00 óráig tart nyitva. Szombatonként a moziban délutáni vetítést is tartunk 15.00 vagy 16.00 órai kezdéssel (a kezdés pontos időpontját mindig az aktuális moziműsor tartalmazza). Ezekben az esetekben is az előadások előtt egy órával az érdeklődők már tudnak jegyet vásárolni vetítéseinkre.

A készpénzes jegyvásárlásnál a belépőjegyét kézhez kapja, melyet kérünk az előadás végéig megőrizni.

A Barátság moziba szóló páros ajándékjegyet csak személyesen készpénzzel, vagy bankkártyával vásárolhat.

A belépőjegy egyben nyugtának is minősül. Amennyiben áfás számlát igényel, kérjük, azt fizetéskor jelezze.

Jegyvásárlás interneten

A jegyvásárlási rendszerünket a www.baratsagmozi.hu oldalon érheti el. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vásárlás után partnerünktől, a fizetést lebonyolító Barion Payment Zrt.-től és a Barátság mozitól is kap majd levelet.

Az oldalon csak bankkártyás fizetési módra van lehetőség.

Ajándékjegy vásárlására a felületen nincs lehetőség, ezt csak személyesen tudja megvenni a mozi pénztárában.

A műsorban a kiválasztott film oldalán kattintson a kiválasztott időpontra, ekkor megjelenik a nézőtéri térkép, ahol zöld mezővel jelöljük a még szabad helyeket, pirossal, melyeknek már van gazdája. Amikor a kiválasztott székre kattint, a mező kékre változik. Amennyiben a választásán módosítani kíván, az Ön számára nem kívánt helyre kattintson újra, akkor ismét zöldre változik, majd kattintson a lehetőségek közül más, az Ön számára szimpatikus ülőhelyre.

A nézőtéri térkép mellett jobb oldalon töltse ki, hogy milyen néven szeretne rendelni és adja meg e-mail címét. Az itt megadott címre fog majd érkezni a visszaigazolás a Bariontól. A jegypénztárban is erre a rendelési névre kell majd hivatkozni.

Az oldalon a „kijelölt helyek” száma annak a függvénye, hogy hány széket jelölt meg a nézőtéri térképen.

Ezután a „Megvásárolom” gombra kattintva léphet tovább.

Az újonnan megnyíló ablak bal oldalán, a darabszámnál még egyszer be kell jelölni a megvásárlandó jegyek számát. Ha eltérés van az előző oldalhoz képest, akkor a rendszer piros mezőben hibaüzenetet dob fel az oldalon. Amíg ezt nem egyezteti, a rendszer nem engedi továbblépni.

Ezután a „Bankkártyás fizetés” gombra kattintva léphet tovább a fizetéshez.

A megjelenő új ablakban a jobb oldalon látja a bankkártyás fizetéseknél már megszokott ablakokat. Adja meg a bankkártyája számát, a lejárat dátumát és a CVC kódját. Az Ön által, az első ablakban megadott e-mail cím automatikusan jelenik meg.

Az alsó kis üres mezőbe kattintva igazolja, hogy a szükséges dokumentumokat megismerte. Csak ezután tudja „fizetek” gombra kattintva kifizetni a jegyeket.

Sikeres fizetés esetén az oldalon maradva egy új ablak nyílik meg, ahol egy zöld pipa mellett olvashatja, hogy sikeresen kifizette a jegyet.

A további Barion regisztrálás, amit felajánl a rendszer, nem kötelező. Ha azonban regisztrál a Barion rendszerbe, soha többé nem kell begépelnie a kártyaadatait egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címe és jelszava.

A fizetéssel kapcsolatban elsőként a Bariontól kap e-mailt, melyben értesítik a tranzakcióról. Ez egy automatikus levél, nem kell válaszolnia és nem erre lesz szüksége majd a vetítés előtt a mozi jegypénztárában.

A Barátság mozitól kap másodszorra levelet, melyet szintén automatikusan küld a rendszer. Praktikus, ha kinyomtatva magával hozza a vetítésre, vagy lementi a telefonjára. A jegypénztárban a vásárló nevét és a rendelés számát kell majd megadnia a mozi személyzetének, aki ellenőrzi a rendelést, majd beengedi a nézőtérre. Ez a levél megfelel a nyugtaadási követelményeknek. Amennyiben az online vásárlásáról áfás számlát igényel, azt a mozi pénztárában az előadás előtt a mozi személyzete állítja ki.

Amennyiben nem kap leveleket, nagy valószínűséggel a vásárlás nem történt meg, így elölről kell kezdenie a folyamatot.

Jegyvásárlás utalással számla ellenében

A Barátság moziban 10 db jegy vásárlása felett lehetőséget biztosítunk a számla ellenében való utalás lehetőségére. Ezzel kapcsolatos igényüket a baratsagmozi@baratsagmozi.hu email címre kérjük megküldeni. Kollégáink válaszlevélben fogják értesíteni Önöket a tennivalókkal kapcsolatban.

Pénzvisszafizetési feltételek

A jegy ára: 1.100 Ft, amely 21,26 %-os áfát tartalmaz.
A Csajos és Pasis est belépőjének ára: 3.100 Ft, amely 21,26 %-os áfát tartalmaz.
A jegy egyben nyugta is.

Amennyiben előre vásárolt jegyet, de az előadáson nem jelenik meg, a jegyeket nem áll módunkban visszaváltani.

Amennyiben egy előadás technikai okok miatt el- vagy félbemarad, akkor a megváltott jegyeket a pénztárban visszaváltjuk, vagy egy a néző által választott másik előadásra cseréljük.
Az előadás megtartottnak tekintendő, amennyiben a vetítés teljes időtartamának a fele lezajlott.

A félbeszakadt előadást csak akkor folytatjuk, ha az nem borítja fel a további vetítési rendet.

A félbeszakadt előadás jegye nem váltható be másik műsoron lévő előadásra, csak a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ által megjelölt pótelőadásra.

Kérjük, a jegyét mindenképpen őrizze meg az előadás végéig, mivel ez szolgál arra, hogy a félbeszakadt vetítés esetén az annak pótlására kijelölt pótelőadásra ismét bejöhessen a nézőtérre.

Nem áll módunkban felelőséget vállalni arra az esetre, ha a film késéssel kezdődik, és ezáltal a nézőnek többlet költsége keletkezik (pl. parkolási díj vagy utazás).

Amennyiben az előadás elmarad, az előre online megvásárolt jegyeket az elmaradt előadást követő 10 napon belül visszautaljuk arra a bankszámlára, melyről a jegyvásárlást kezdeményezték. A személyesen megváltott jegyeket pedig egy előre megadott időintervallumon belül váltjuk vissza (ezt közösségi média felületeinken tesszük közzé).

Az üzemeltető fenntartja a jogot a műsorváltoztatásra.
A műsorváltozásról a mozi legkésőbb a változással érintett előadás kezdetéig ad ki tájékoztatást a helyszínen és online felületein (www.baratsagmozi.hu, www.facebok.com/baratsagmozi).

Műsorváltozás esetén az eredeti előadásra megváltott jegyek érvényesek.

Köszönjük, hogy a Barátság mozit választotta! Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

Székesfehérvár, 2023. április 13.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.